Adidas skybox, Amsterdam ArenA

Project details

jeroendenijs_arena_ajax_adidas_skybox_view1
jeroendenijs_arena_ajax_adidas_skybox_view5
jeroendenijs_arena_ajax_adidas_skybox_detail3
jeroendenijs_arena_ajax_adidas_skybox_view7
jeroendenijs_arena_skybox_projectinfo_adidas_ajax
jeroendenijs_arena_ajax_adidas_skybox_detail1_1
jeroendenijs_arena_ajax_adidas_skybox_detail2

Adidas skybox, Amsterdam ArenA

Deze skybox is all-in! Gelegen naast de Champions lounge, met een ruimte voor 10 personen en een fantastisch uitzicht op het speelveld van Ajax. Door het lijnenspel in de interieurelementen wordt je zicht bij binnenkomst gelijk naar achteren getrokken, daar waar het allemaal gebeurt. De skybox vervult de wensen van vergaderen, borrelen of een wedstrijdje Ajax kijken in een fijne omgeving. Tijdens de activiteiten in de skybox heb je altijd zicht op het veld.

Concept: City, Luxury, Street, Amsterdam

Het interieur is geïnspireerd op de straten van Amsterdam. Een rijke mix aan materialen, texturen en kleuren die gecombineerd een luxe, city, intiem en warm gevoel geven aan de omgeving. De 3d tegel met stads reliëf en de blauwe tapijtwanden zijn hierin de hoofdafwerkingen. De strakke lijnen van de interieurelementen zijn gevormd door het bestaande casco die op zijn meest efficiënte manier vorm gekregen heeft.

 

Adidas skybox, Amsterdam ArenA

This skybox is all-in! Located next to the Champions lounge, with room for 10 persons and a great view at the soccerfield of Ajax. The interior elements are forcing you to look to the back, where it all happens. The skybox fullfills the wishes of meeting, bubbling or watching a soccergame of Ajax in a nice environment. During the activities in de skybox, you always have a view on the Ajax soccerfield.

Concept: City, Luxury, Street, Amsterdam

The interior is inspired by the streets of Amsterdam. A rich mix of materials, textures and colors give a luxurious, city, intimate and warm feel to the environment. The 3D tiles with urban relief and the blue carpet walls are the main finishes. The interior elements has been shaped in the most efficient way to give an open feel to the skybox.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!